Bæredygtighed

​Wood-ways.com blev i 2010 godkendt til at levere FSC® certificerede produkter. En godkendelse der glæder os, og gør at vi kan tilbyde vores kunder FSC® certificerede broer til stort set alle formål, og samtidig kan vi nu til fulde indfri statens og kommunernes ønsker om at vælge produkter og underleverandører, der er FSC® certificerede.

Wood-ways.com arbejder målrettet på at skabe et bæredygtigt miljø. Det er en af grundene til, at alle vores broer er udført i træ, da dette er langt at foretrække, når der tales om bæredygtighed. Ikke alene er det et naturligt materiale at bruge, når løsningerne skal indpasses i miljøet, men også det faktum som organisationen Træ oplyser, nemlig at for hver kubikmeter træ, der erstatter andre byggematerialer, reduceres CO2 udslippet i atmosfæren med 1, 1 ton. Endvidere binder træet yderligere 0,9 ton CO2 , og er med til at understøtte nødvendigheden og fornuften i at vælge broer i træ.

Wood-ways.com er medlem af FSC® Danmark og arbejder gennem medlemskabet aktivt for udbredelse af kendskabet til FSC ®certificeringen. Sammen hjælper vi miljøet.

Kvalitet går hånd i hånd med miljøet

For Wood-ways.com er de miljømæssige hensyn afgørende, når vi vælger materialer samt i vores produktionsprocesser. Vores erfaring viser, at man sagtens kan være miljøansvarlig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi benytter udelukkende hårdttræ, primært fra Afrika og Sydamerika. Det kendetegner sig ved at være ekstremt kompakt i struktur og vægtfylde. Endvidere har det et højt indhold af naturlige olier, hvilket minimerer brugen af imprægnering til glæde for miljøet.

I vores produktion har vi indarbejdet en lang række krævende kvalitetssikringer som en naturlig del af vores arbejde. Dette giver en ensartet høj kvalitet, og er med til at sikre at både detaljer såvel som helheden altid lever op til vores strenge krav. Med vores høje kvalitet fra projektering, over produktion og til montage er vi aldrig bange for at indgå i projekter, der måtte stille ekstreme krav til udførelse og montage.

Bæredygtige broer betyder alt for os - i mere end en forstand

Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council ®. Certifikatet er både dokumentation for lovlighed og bæredygtighed. Wood-ways.com har forpligtet sig til kun at anvende hårdttræ, der er FSC certificeret.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com