Få etableret en fodgængerbro i den bedste kvalitet

​Køb din nye gangbro i træ hos os

Er du på udkig efter en robust og indbydende fodgængerbro til dit område? Uanset om det er en park, en offentlig plads eller andet, så er det vigtigt, at fodgængerbroen passer til omgivelserne. Hos os har du muligheden for at få en skræddersyet løsning, der passer til netop dit projekt og giver et individuelt udtryk.

Vi har base i Skanderborg, men vi servicerer gerne kunder i hele Danmark, fra København til Aalborg og alle steder imellem. Så hvis du overvejer at få etableret en gangbro i træ i dit lokalområde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Detaljer og specifikationer på vores fodgængerbro

Vores fodgængerbroer bliver fremstillet specifikt til kundens behov. De er alle dimensionerede til en nyttelast på 500 kg/m2, så de kan bruges af mindre køretøjer, herunder knallerter, havetraktorer og ATV'er.

Vi bruger hovedsageligt hårdttræ til vores træbroer, da det er flot, robust og utroligt slidstærkt. Desuden kan det undgås at imprægnere træet, hvilket reducerer vedligeholdelse til et minimum.

Med vores sans for detaljer og helheds-perspektiv løser en fodgængerbro i træ fra os ikke kun et praktisk problem, men hæver også oplevelsen af området og giver et smukt visuelt udtryk.

Kontakt os for en smuk og funktionel gangbro i træ

Kontakt os i dag, hvis du ønsker en funktionel og smuk fodgængerbro i træ til dit område. Vi varetager opgaver for kommuner, Naturstyrelsen og andre instanser landet over.

Har du brug for rådgivning til at finde den bedste løsning for dit projekt, så står vi klar til at hjælpe. Uanset om du ønsker en gangbro i træ, en træ sti eller platform med skrid sikring, så har vi den ekspertise, du har brug for.

Kontakt os allerede i dag!

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com