Fodgængerbro i den bedste kvalitet

En fodgængerbro er en praktisk løsning, som også gerne må være flot og indbydende! Uanset hvor der skal bygges en fodgængerbro eller en gangbro henne, så er det vigtigt, at den bliver tilpasset de omkringliggende omgivelser. Vores forskellige løsninger giver mulighed for at kunne skabe individuelle udtryk og på den måde skabe en dynamisk løsning.

Vi holder til i Skanderborg, men distancen er ikke en hindring for os og vi hjælper gerne hvad enten det drejer sig om projekter i Odense, Aalborg eller andre steder i Danmark.

Detaljer og specifikationer på vores fodgængerbro

En gangbro hos os bliver fremstillet individuelt i størrelse og udformning ud fra kundens behov. De er alle dimensioneret for en nyttelast på 500 kg / m2, således at de alle kan benyttes af knallerter, havetraktorer, ATV’er og så videre.

Vores træbroer bliver som udgangspunkt udført i hårdttræ, der ud over at være både flot og robust, også er utroligt slidstærkt. Udover dette kan imprægneringen samtidig undgås, hvorved vedligeholdelsen kan reduceres til et absolut minimum.

Med vores sans for detaljer og helheds-overblik løser en fodgængerbro i træ fra vores virksomhed ikke bare et praktisk problem. Den er også med til at hæve oplevelsen af området og give et flot visuelt udtryk.

Kontakt os for en smuk og funktionel gangbro i træ

Vi hører gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at få etableret en smuk og funktionel gangbro i træ. Vi varetager blandt andet opgaver for kommuner, Naturstyrelsen og lignende instanser, og det gælder, uanset hvorhenne i landet der er behov for vores hjælp.

Har du brug for vores hjælp til at finde frem til den helt rigtige løsning, der matcher dine behov, så stiller vi også gerne vores ekspertise til din rådighed, ligegyldigt om du ønsker en fodgængerbro, træbroer, træstier eller platform i træ med skridsikring.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com