​Hvem er Wood-ways.com?

Indehaveren John Paaskesen, der startede Wood-ways.com I 2005, har en fortid i limtræsbranchen og det var herfra at ideen kom til at udvikle brofirmaet.

Da små mængder af buet limtræ ofte var mere end 10 gange dyrere end lige limtræ, var filosofien at indkøbe et større antal vanger, hvilket ville reducere stykprisen markant. Limtræet blev udført af sibirisk lærketræ, som var den type limtræ, der bedst egnede sig til udendørs brug.

Men på grund af krav om længere levetid, ønsket om minimal vedligeholdelse samt ønsket om miljøcertificeret træ bliver alle vores broer og stier i dag udført af 100% FSC certificeret hårdttræ.

Firmaet, der startede i garagelignende forhold, er i dag vokset til ikke mindre end 6.500 m² heraf 2.000 m² under tag. Wood-ways.com A/S har i dag 18 passionerede medarbejdere, der fremstiller og monterer broer, træstier, platforme, palisader over hele lande​.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com