SKRÆDDERSYEDE TRÆPLATFORME EFTER DINE BEHOV

Wood-ways.com tilbyder et omfattende udvalg af træplatforme, skræddersyet efter vores kunders præferencer i form og design. Vores træplatforme er ideelle til rekreative formål ved åkanter, søer eller i forbindelse med passage af enge og vådområder, samt som ophalerpladser for kanoer og kajakker.

Vi er baseret i Skanderborg, men afstanden er ikke en begrænsning for os, og vi yder gerne assistance i projekter i Odense, Aalborg eller andre steder i Danmark.

Vores træplatforme kan udstyres med diverse faciliteter som:

  • Bænke
  • Borde
  • Trapper
  • Hvilebomme

LØSNINGER TILPASSER ALLE BEHOV

Vi tilbyder træplatforme til enhver situation. For lange træstier kan det være relevant at give ældre og gangbesværede mulighed for en pause. Til dette formål kan vi tilbyde træplatforme med skridsikring.

For større vandforskelle kan vi levere brede trapper, der sikrer nem og sikker adgang til vandet.

Kontakt os og hør mere om vores platforme i træ

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om de forskellige muligheder i forbindelse med vores træplatforme. Vi håndterer opgaver for kommuner, Naturstyrelsen og mange andre organisationer i hele landet, og vi sørger altid for en skræddersyet løsning, der opfylder ethvert behov.

Eksempelvis kan du have interesse i en træplatform, træbroer eller træstier til et rekreativt ophold ved en sø, men der kan også være mange andre grunde til, at du søger vores ekspertise og service. Alt vores træ er FSC-certificeret, da vi mener, at kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com