Platforme i træ efter dine ønsker

​Hos Wood-ways.com tilbyder vi et bredt sortiment af platforme i træ i form og udførelse lige efter vores kunders ønsker. Vores platforme i træ er velegnede til rekreative ophold ved åkander, i søer eller i forbindelse med passager af enge og vådområder, ligesom de er velegnede som op-haler-pladser for både kanoer og kajakker.

Vi holder til i Skanderborg, men distancen er ikke en hindring for os og vi hjælper gerne hvad enten det drejer sig om projekter i Odense, Aalborg eller andre steder i Danmark.

Vi har udført platforme i træ, som er udstyret med for eksempel:

  • Bænke
  • Borde
  • Hængekøjer
  • Trapper
  • Hvilebomme

Løsninger til ethvert behov

Vi tilbyder platforme i træ til ethvert behov. Ved lange træstier kan det være meget relevant at give ældre og svagt gående mulighed for en pause, og dette kan vi tilbyde en ideel løsning på ved vores platforme i træ med skridsikring.

Ved større vandforskelle tilbyder vi nogle brede trapper, der giver mulighed for, at man altid sikkert kan komme helt ned til vandet. 

Kontakt os og hør mere om vores platforme i træ

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder, der er i forbindelse med vores platforme i træ. Vi varetager opgaver for blandt andet kommuner, Naturstyrelsen og flere andre instanser i hele landet, og vi sikrer altid en skræddersyet løsning, der dækker ethvert behov.

Det kan for eksempel være, at du ønsker en platform i træ, træbroer eller træstier til et rekreativt ophold ved en sø, men der kan også være mange andre årsager til, at du har behov for vores ekspertise og services. Alt vores træ er FSC-certificeret, idet vi mener, at kvalitet går hånd i hånd med miljøet.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com