​Træstier forlænger oplevelserne helt ude i skoven

​Hos Wood-ways.com tilbyder vi naturlige løsninger med spændende detaljer, som giver naturen flere anvendelsesmuligheder.

Igennem de seneste år har vi hos Wood-ways.com deltaget aktivt i produktion og opsætning af træstier, træbroer og platforme i træ, der er med til at fremhæve miljøet og de grønne løsninger. Flere og flere kommuner har desuden valgt træstier som den naturlige løsning i etablering af naturstier, der med kreative løsninger er til glæde for de mange, der nu aktivt kan bruge naturen året rundt.

Vi holder til i Skanderborg, men distancen er ikke en hindring for os og vi hjælper gerne hvad enten det drejer sig om projekter i Odense, Aalborg eller andre steder i Danmark.

En træsti eller en vandresti bliver integreret i den eksisterende natur, hvor der er taget miljømæssige hensyn til både træer, skov og dyreliv, som forbliver en del af oplevelsen. Vi har stor erfaring i at arbejde i beskyttede områder, hvor der skal tages særlige hensyn. Med en særlig ekspertise, hvor vi arbejder os ud i terrænet, kan vi etablere træstier i stort set ufremkommelige områder, fx en vådområdesti.

Information om etableringen af træsti

​Vores træstier udføres ca. 30 cm over terræn, således at der kan sikres dyre- og faunapassage under træstien. En træsti udføres på nedrammede FSC-certificerede Robinia-stolper. Nedbringningen af stolperne udføres med egnet rammemateriel til sikring af stolpernes bæreevne. Vores træstier er dimensioneret for en nyttelast på 500 kg / m2.

I saddelhak på stolperne fastboltes vandrette bærebjælker som underlag for tre langsgående vanger. Dækket fastgøres med to rustfri stålskruer i hver af vangerne. Der monteres fugtspærre mellem vanger og dækplanker. Dækplankernes overside udføres med skridsikring. Bærebjælker, vanger og dækplanker udføres af egnet FSC-certificeret tropisk hårdttræ. Vores træstier kan eventuelt leveres med et lavt fodværn.

Vi gennemfører projekter i hele landet

​Hos Wood-ways.com har vi sammen med kommuner, Naturstyrelsen og mange andre interessenter gennemført naturgenopretningsopgaver over hele landet. Vi har bygget et større antal egetræsbroer i forbindelse med, at Varde Å er blevet lagt tilbage til det oprindelige å-løb. Vi har gjort Uldum Kær til et område, hvor man kan færdes på kryds og tværs af Gudenåen. Vi har forbundet en lang række byer med træstier for kommunerne i Silkeborg, Middelfart, Aarhus, Esbjerg og mange flere.

Få inspiration til træ-stier herunder​

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com