Palisade træ til afgrænsninger mellem vand og jord

​På hollandsk betyder palisadekanter ”damvand”, som betyder ”væggen i en dam”. Denne betegnelse er formentlig den mest sigende, eftersom der som regel er tale om afgrænsninger mellem vand og jord ved hjælp af palisade træ. Dette arbejde udføres i FSC-certificeret hårdttræ af varighedsklasse I eller II for at sikre en optimal levetid. Egnede arter kan for eksempel være:

  • Azobé
  • Angelim Vermelho
  • Okan
  • Tali

Sådan udfører vi afgrænsningerne i palisade træ

Afgrænsninger i palisade træ fra os hos Wood-ways.com udføres ved, at vi nedrammer lodrette planker, der med en slags fer og not giver en så tæt konstruktion, at den bagvedliggende jord eller sand ikke bliver udvasket.

Afgrænsningerne monteres med en svag hældning mod jordsiden, ligesom der graves ud for jordankre ved områder med større trykbelastninger.

På bagsiden bliver der monteret planker, der fastholder den ønskede retning på ”træ-væggen”, ligesom der på toppen af væggen bliver monteret en afslutningsplanke, når oversiden er endelig tilskåret.

Vi tilbyder palisadekanter i hele landet

Vi er en landsdækkende virksomhed, hvilket betyder, at vi kan tilbyde palisadekanter til vores kunder, uanset hvor de befinder sig henne i landet. Det kan for eksempel være for kommuner, Naturstyrelsen eller for andre, der har brug for afgrænsninger mellem vand og jord med palisade-træ.

Vi holder til i Skanderborg, men distancen er ikke en hindring for os og vi hjælper gerne hvad enten det drejer sig om projekter i Odense, Aalborg eller andre steder i Danmark.

Vi tilbyder løsninger, der dækker ethvert behov, og du er således altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde både med og uden palisade-træ, og hvilke muligheder du har i forbindelse med dit projekt.​

Få inspiration til PALISADE træ her

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com