Skridsikring der giver sikre løsninger i al slags vejr

Vores effektive skridsikring giver sikre løsninger i al salgs vejr.

Træbroer kan på udsatte steder blive glatte som følge af algevækst.

Hvordan kan man afhjælpe en glat overflade?

Man kan afhjælpe en glat overflade med forskellige former for skridsikring:

  • Dækplanker som kan forarbejdes med forskellige antislip-profileringer i overfladen.
  • Dækket kan leveres med en skridsikker overflade af for eksempel Kvarts, Bikorit, Bauxit og Dynagrib
  • Friktionsmaterialet fastholdes i et bindemiddel af Epoxy eller Acryl. Friktionsmaterialerne findes i en lang række forskellige farver og størrelser. Løsningen der udføres på både nye og eksisterende broer, tilbydes på underlag af hårdttræ. Udførelsen opfylder kravene fra Vejdirektoratet (vejregler november 2004) for skridsikring af veje og stier.
  • Som en meget eksklusiv løsning tilbyder vi hos Wood-ways.com skridsikring udført med to friktionsbestrøede gummifuger i hver belægningsplanke.
  • Centralt på dækket monteres en 500 mm bred diffusionsåben sort gummibelægning. En god løsning for både skridsikring samt beskyttelse imod stålspikes fra golfsko og lignende. Produktet Blackline er specielt udviklet til sportsindustrien og benyttes blandt andet som underlag på udendørs legepladser.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for effektiv skridsikring

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for en effektiv skridsikring. Vi varetager opgaver for kunder i hele landet, for eksempel for kommuner samt Naturstyrelsen, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning i forhold til dine ønsker og behov. Du er også velkommen til at høre mere om opbygning af en gangbro.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialister i broer

Erfaring danner grundlaget

Stifteren af Wood-ways.com, John Paaskesen, har gennem sin erhvervsmæssige karriere leveret træbroer til projekter i hele Europa. Derfor ligger der mange års erfaring bag firmaet.

Vi samarbejder med en lang række førende rådgivere for hele tiden at udvikle og forbedre vores løsninger. Vi modtager løbende ny viden fra blandt andre: Organisationen TRÆ, Teknologisk Institut, FSC Danmark, Naturstyrelsen, Force Technology. Derfor kan Wood-ways.com fastholde sin position som Skandinaviens førende producent af fodgængerbroer, materielbroer og træstier.

Specialister i træ​løsninger

Se herunder hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med.

Kontakt os gerne for professionel rådgivning.

Vi værner om miljøet​

Ansvarligt & bæredygtigt skovbrug

Wood-ways.com værner om miljøet og tilbyder bæredygtige broer i mere end en forstand. Wood-ways.com er certificeret efter markedets stærkeste certifikat fra Forest Stewardship Council®. Certifikatet er både dokumentation for sporbar og bæredygtig skovdrift.

Kontaktoplysninger

Wood-ways.com A/S

Finlandsvej 5, 8660 Skanderborg

Klik her for rutevejledning


Telefon: +45 9666 0000

E-mail: info@wood-ways.com

FSC®-certificeret.

CVR-nummer: 32839800

2021 © Wood-Ways.com